follow...

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

ΛΙΓΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ....

Δειτε τα δανεια που εχουμε παρει ως τωρα...

15Δις ευρω απο φεβρουαριο ως τωρα...


http://www.mof-glk.gr/dhmosio_xreos/hmerologio.htm

8 σχόλια:

  1. alities made in greece by latsis,bobolas,bgenopoulos,kai paei legodas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ωραιο ειναι οτι μας δανειζουν οι κλεφτες,γιατι αν δεν ειναι κλεφτες τοτε που τα βρηκαν τα λεφτα ολοι αυτοι οι κυριοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το ΔΝΤ όχι, και έχει μεγάλη σημασία να μην το κάνουμε. Πράγματι έχουμε δανειστεί και έχουμε ένα μεγάλο δανειακό πρόγραμμα μπροστά, αλλά δεν είμαστε οι μόνοι το Βέλγιο θα δανειστεί φέτος 84 δις. Οχι όμως απο το ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mα το θεμα ειναι να μην δανειστουμε αλλα να τα παρουμε απο αυτους που τα πηραν μεσω ρουσφετιου και τωρα τα εχουν στην ελβετια ρε παιδια,κανω λαθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΙΓΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ....

    Στην τυποεκδοτική μας πληρώνουν με την Εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας της ΓΣΕΕ που είναι κατώτερη κατά -30% από την ΣΣΕ των λιθογράφων. Πέρνουμαι επίδομα αδείας 15 ημερών ενώ η ΣΣΕ των λιθογράφων δίνει 17 ημέρες. Και πολλά άλλα. Είμαστε εργαζόμενοι έχουμε παιδιά, δάνεια και δεν είναι σωστό να πληρωνόμαστε λιγότερα από ότι στα άλλα τυπογραφεία.

    Το εργοστασιακό σωματείο μας είναι του κκε και ποτέ δεν διεκδικεί τίποτα περισσότερο από την εργοδοσία. Δεν είναι παράνομο αυτό που μας κάνουν. Δεν είναι όμως ηθικό και τίμιο.

    Εφαρμόζουν ακριβώς ότι συμφωνεί η ΓΣΕΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΆΝΕ.

    Οι περισσότεροι λιθογράφοι είναι του κόμματος δεν τους νοιάζει και οι υπόλοιποι δεν τολμάμε να διαμαρτυρηθούμε ανοικτά για ευνόητους λόγους.

    Την εργοστασιακή σύμβαση εργασίας την έχουν μόνο το ΔΣ του σωματείου και κανένας άλλος. Αν βρεθεί και δημοσιοποιηθεί με την πίεση του κόσμου και την βοήθεια του typografeio θα αλλάξουν κάποια πράγματα τουλάχιστον οικονομικά.

    Δεν είμαστε εθελοντές, εργαζόμενοι είμαστε. Πρέπει και εμείς να πληρωνόμαστε όπως και οι άλλοι συνάδελφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε μου,το θεμα ειναι οτι εσεις τουλαχιστον πληρωνεστε
    σε αντιθεση με αλλα τυπογραφεια που εκει απολυουν και μειωνουν μισθους,θα επρεπε αντι να μιλας κακοπροαιρετα
    τουλαχιστον να σιωπας για αυτους που τηρουν τις ΣΣΕ και
    δεν τις καταργουν με τρικ.Και σε τελευταια αναλυση ας οργανωθουν οι εργαζομενοι μαζι και ας διεκδικησουν οτι δικαιωματικα τους ανηκει αλλα πρωτα απο τους ΚΛΕΦΤΕΣ και οχι απο τους νομιμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρέπει να καταλάβετε ότι στην τυποεκδοτική δεν τηρούν την ΣΣΕ των λιθογράφων. Μας πληρώνουν πολύ λιγότερα.
    Η λογική ότι αλλού απολύουν δεν σημαίνει ότι ο εργαζόμενος πρέπει να σταματήσει να αγωνίζεται.
    Η τυποεκδοτική είναι μια εμπορική επιχείριση και πρέπει να πληρώνει τους εργαζόμενους όπως τα άλλα τυπογραφεία. Δεν είμαστε εθελοντές, κάνουμε αγώνα για το μεροκάματο όπως όλοι σήμερα και αντί να δώσουν απαντήσεις κάποιοι μας κατηγορούν ότι τα βάζουμε με το ΚΚΕ. Αυτό είναι λάθος. Η τυποεκδοτική έπρεπε να είναι παράδειγμα για την τυπογραφία και θα έπρεπε πρώτα από όλα να έχει τις καλύτερες αμοιβές για τους εργαζόμενους και όχι τις χειρότερες!!! Βοηθήστε μας και εσείς ενάντια στην εργοδοσία της Τυποεκδοτικής.
    (ίσως σας φαίνεται πολύ επαναστατικό αυτό που σας ζητάω αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα)

    Εργαζόμενος Λιθογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδη ξεκιναμε την επανασταση επαναστατωντας εναντιων των νομιμων και οχι των κλεφτων...

    Και ενταξει την καταλαβαινουμε σαν blog την αντιδραση των εργαζομενων αλλα αφου εισαστε τοσο αγανακτισμενοι γιατι δεν οργανωνεστε με ολα τα τυπογραφεια της αθηνας και να μαζευτητε 50-100 ανθρωποι και να μπλοκαρετε την τυποεκδοτικη παρα στην (και καλα...) φωτο εισαστε 10 μονο.

    και κατι τελευταιο,μπορουμε και εμεις να φαινομαστε πολλοι αλλα να δημοσιευει ενας (παλιο το κολπο man,βρες κατι αλλο...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή