follow...

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΧΕΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ.

ΜΟΝΟ ΤΟ «ΛΙΣΣΟΣ» ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΧΙΟΥ – ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΔΕΞΑΜΕΝΙΣΜΟ ΤΟΥ «ΜΥΤΙΛΗΝΗ».
Βαρυχειμωνιά στις συγκοινωνίες
ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ OLYMPIC AIR
3/11/2009



Σε ένα μόνο πλοίο, το «Λισσός» στηρίζεται από χθες η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Χίου με τον Πειραιά, αφού τελικά, παρά τις προβλέψεις για το αντίθετο, το «Μυτιλήνη» σταμάτησε τα δρομολόγιά του προκειμένου να οδηγηθεί στη δεξαμενή για επισκευή ώστε να περάσει από έλεγχο για την ανανέωση του πιστοποιητικού ασφαλείας του.
Η πλοιοκτήτρια εταιρεία ΝΕΛ, αν και είχε εξασφαλίσει μέχρι το τέλος του Νοέμβρη την παράταση του πιστοποιητικού, αποφάσισε να αλλάξει ρότα και να αποσύρει από τη γραμμή το «Μυτιλήνη» σε μια χρονική συγκυρία δυσμενή για την ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση του νησιού μας, αφού εδώ και ένα μήνα είναι εκτός και το «Νήσος Χίος» το οποίο αντικαθιστά το «Νήσος Μύκονος» στα δρομολόγια από και προς τη Σάμο, μιας και το τελευταίο βρίσκεται κι αυτό στη δεξαμενή για τον ετήσιο έλεγχο.

Το γεγονός σχολίασε στο “Ράδιο – ΑΛΗΘΕΙΑ” ο λιμενάρχης, Χαράλαμπος Μπουρνιάς, εκφράζοντας την άποψη ότι το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί θα είναι μικρό μιας και διανύουμε περίοδο χαμηλής ζήτησης. Ο ίδιος επισήμανε ακόμη ότι η ύπαρξη μέχρι τώρα τριών εταιρειών στη γραμμή μας ενίσχυσε σημαντικά τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, επικαλούμενος γι’ αυτό τα αποτελέσματα της φετινής καλοκαιρινής κίνησης και παρουσίασε, εν τέλει, το πρόβλημα αυτής της εβδομάδας ως την εξαίρεση στον κανόνα.


το αρθρο απο την "ΑΛΗΘΕΙΑ της ΧΙΟΥ"

2 σχόλια:

  1. Όταν ξεπουλιούνται τα πάντα σε ιδιώτες, το αποτέλεσμα θα ναι αυτό...
    Αλλά όταν την πώληση της Ολυμπιακής την παρουσιάζανε οι δεξιοί ως επιτυχία της κυβέρνησης και τα μεγαλοκανάλια ζητωκραύγαζαν κ θεοποιούσαν το δοξασμένο ελληνικό κεφάλαιο του Βγενό, τώρα είναι αργά...
    Αλλά βέβαια, ο Ευαγγελάτος και ο Χατζηνικολάου θα πάνε χειμωνιάτικα στη Χίο κ στο Καστελόριζο;;;
    Στη Μύκονο, και καμιά Ρόδο το καλοκαιράκι το πολύ...
    Ξεπουλήσανε τα πάντα και τώρα μου μιλάνε για Μακεδονίες και άλλα τέτοια.Το λιμάνι στους Κινέζους δώσανε και τους ένοιαξε που καταργήθηκε το Μακεδονίας-Θράκης...
    Ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to xepoulima ginete hronia tora man jypna kai antedrase...

    ΑπάντησηΔιαγραφή